Tatovering Fjernelse med Pico laser

Spar 50% resten af marts

CLINIQUE EDEN tilbyder GRATIS bedøvelse – Hvis du møder op ca. 1 time før din behandling. Dette tager op til 80 % af smerten.

Få fjernet tatoveringer

Hvad skal du tage stilling til ift. tatovering fjernelse?

Inden du beslutter dig for tatovering fjernelse, er der nogle ting som er vigtige for at opnå det bedste resultat.

Først skal du undersøge om dit udvalgte behandlingssted har erfaring samt viden inden for pigmenter og laserteknologi. Det finder du ud af ved enten at spørge klinikken, eller lede efter anmeldelser samt kigge på hjemmesiden.

Hos CLINIQUE EDEN, er vi lægeeksamineret behandllere, dette har givet os den viden, som er altafgørende, for at vi kan udfører vores arbejde profesionelt. Dette laver vi uden, at lave skader på vores patienter samt, at kunne give det resultat, der forventes når man vælger en professionel klinik. Vi er eksperter i at skabe sikre resultater der overholder sundhedsstyrelsens retningslinjer samt lovgivning.
Vi er underlagt SST og udfører kun de behandlinger som er godkendt hos SST.
Derudover benytter vi kun CE godkendte maskiner og apparater.

Vi har valgt altid at sørge for at vores kunder kun bliver mødt at de bedste maskiner på marked, og hermed også den sikreste behandlingsmetode. Dette er essentielt for at kunne tilbyde en mere smertefri og tryg behandling.

Til sidst skal du afgøre med dig selvom du skal have fjernet din tatovering helt, eller blot have farve reduceret, hvis du skal have et cover up. Det er vigtigt du har besluttet dig inden du booker din behandling. Dette kan eventuelt konsulteres, med en af vores professionelle behandlere, som altid kan guide og vejlede dig til at opnå det ønskede resultat.

CLINIQUE EDEN har 9 års erfaring indenfor Tatoverings fjernelse.

Alle behandlere er lægeeksamineret, så du kan føle dig tryg.

Hvorfor skal du vælge Pico-laser og ikke Q-swift

Du skal huske at undersøge om den valgte klinik bruger Pico laser eller Q-switch

Hos CLINIQUE EDEN bruger vi KUN Pico laser.  Dette er den nyeste teknologi og der er arbejdet på at optimere alle de fejl en Q-switch maskine indenbærer. Pico laser nedbryder pigmentet i tatoveringen i mindre fragmenter end nogensinde set før. Det gør det derfor lettere for kroppen at nedbryde pigmentet og udskille farven og hermed opnår man en hurtigere process og ophelingstid. Pico laser er en metode som er langt mere effektiv og skånsom end andre traditionelle lasere på markedet. Pico Laser er en non-ablativ laser (det betyder at den ikke skader det yderste hudlag og huden hermed forbliver intakt). Vi er i besiddelse af markeds stærkeste Pico laser, som levere det bedste resultat under hver behandling.

Pico laser levere mere energi end andre lasere gør. Det betyder derfor at den krystalliserer pigmentering (farvepigmenter fra tatovering) i mindre fragmenter, som kroppen nemmere og hurtigere kan nedbryde.

Pico Laser giver dig disse fordele sammenlignet med andre lasere:

  • Bedre og hurtigere resultater (få behandlinger før du kan se resultater)
  • Skånsom overfor din hud (mindre smerte og mindre helingstid )
  • Fjerner langt mere farve end de gamle Q-switch lasere.
tatovering fjernelse

Spørgsmål om fjernelse af tatovering?

Hvor stor en tatovering kan fjernes ad gangen?

Blækket meget giftigt og fyldt med en masse kemiske stoffer som kroppen ikke kan lide. Hvis du overbooster lymfesystemet, eller overstimulere med kemiske stoffer, så øger man til at få en allergisk reaktion.. Dette gælder ALLE farver.

Kroppen kan tåle meget, men man skal ikke fjerne for store områder på én gang. Fjerner du for store områder, overbelaster du kroppens immun forsvar, lav ikke over en halv arm ad gangen eller ca. 20 kvadrat cm, ad gangen.

Er tatoveringen lavet i skygger, kan der fjernes større områder, da disse ikke ligger dybt i huden og ikke har så meget farve.

Man kan sagtens fjerne mange små tatoveringer, men husk som udgangspunkt, 20 x 20 cm som maksimum pr. behandling.

Hvor er det sværest at fjerne tatoveringer?

Der hvor der er lidt blod gennemstrømning, f.eks. bag øret, der ligger huden meget tæt ud over kraniet, så gennem skylningen lymfesystemet og blodårer, er minimal derfor kan dette tage, helt op til 30 behandlinger. Det samme gælder på albuer, som er næsten umuligt, da kroppen ikke renser ud der.

Jo tættere på hjertet tatoveringen sidder, des bedre lader den sig fjerne. Fingerringe fod tatoveringer osv. Kan godt fjernes, men tager i reglen bare længere tid.

HVORFOR KØLER VI HUDEN NED?

Huden køles ned, fordi huden derfor bliver mindre modtagelig for varme påvirkningen. Tag en varm finger på en kogeplade, i et sekund, gør dette meget ondt og du får en forbrænding af huden. Er huden kølet ned fx på en isterning, presser den til huden i 5 min, holder den på pladen i 1 sekund, dette vil ikke gøre særligt ondt. Man vil ikke få en forbrænding, da huden ikke fordamper.

— FAQ —

Vigtige ting før og efter behandling

Sol, solarium og selvbruner

Du må ikke have udsat din hud for sol og absolut ikke solarium i 21 dage før og efter behandling, hvis du ikke har anvendt solcreme med faktor minimum 30.
Du må ikke have brugt selvbruner i 7 dage op til behandlingen.

Omkring Ardannelse

Risikoen for ardannelse er meget lille ved laserbehandling.
Hvis der kommer ar, skyldes det som hovedregel at retningslinjerne for efterbehandling ikke er fulgt. Du får det bedste resultat, hvis du følger retningslinjerne for efterbehandling til punkt og prikke. Der er højest 5 % risiko for ar dannelse – i sjældne tilfælde kan du få keloidar – igen overvejende, hvis du ikke følger retningslinjerne for efterbehandling.

Farveforandringer

Din hudfarve kan ændre sig efter behandling. Rødme af huden kan vare op til en måned. Hvis huden skifter farve, kan du risikere at du midlertidigt har forskellige farvenuancer i huden.

Vi hos CLINIQUE EDEN, glæder os til at give dig en tryg og professionel behandling.

Tatovering FjernelseTatovering Fjernelse
Tatovering FjernelseTatovering Fjernelse

Priser

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud