Makeup uden bekymringer

PERMANENT MAKEUP

Foryngelsesbehandlinger

Hvad er Permanent Makeup?

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden, for at ændre eller forbedre sit udseende. Farven vil forblive i huden i 2 -5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Vi anbefaler opfriskning af bryn 1 gang om året for at farven står fint og ikke fader for meget. CLINIQUE EDENs farver er EU godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr. Udviklet til netop denne type behandling, hvilket sikrer dig mindre traumer. Her er der færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Hvorfor vælge permanent makeup?

CLINIQUE EDEN forbedrer og justerer på eventuelle små skønhedsfejl hos dig og tilfører det som mangler fra naturens side. Dette øger selvtilliden, sparer tid og giver dig mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer.

Afspil video

3D og permanent makeup findes i flere varianter

Microblade – er en ekslusiv dimensionel udførelse af permanent makeup.
Microblade kræver et ekstra godt og sikkert håndelag og er en ganske udsædvanlig teknisk kunnen, der gør, at resultatet bliver så smukt og naturligt som overhovedet muligt.

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Øjenbryn

Hairstrokes : Microblade udføres med små ‘blades’, der laver de tynneste og fineste hårstrå sammen med kundens egne hår.

Breezy Brows : Microblade, udføres med små ‘blades’, der laver de tynneste og fineste hårstrå som er lagt mere tilfældigt. Let rodet og med et mere busket udseende samt små skygger imellem hårstrående.

Bold Brows : Microblade –Microshade udføres med et ‘blade’, der laver de tynneste og fineste hårstrå som er lagt med retningen af kundens egne hår samt et ‘volume shaped look’ med skygger imellem.

Hybrid Brows : Mikropigmentering – Microblade udføres med både maskine og ‘blades’; en kombination af hårstrå og pudder skygger.

Ombre Brows :

Mikropigmentering udføres med maskine. Bryn bliver gradvis bliver lysere ind mod næsen, dvs. starten af brynet bliver holdt let, lyst og transparent. Formålet med ‘ombre stilen’ er altid at skabe et ‘look’ der ikke virker tungt og pigmenteret som det traditionelle ‘Powder Brows’.

Powder Brow : Mikropigmentering udføres med maskine. Bryn giver et blødt og pudderfint look hele vejen igennem brynet og giver fylde hvor der er mangler. 

Læber

Lipliner : læbekant som udføres med maskine, og som definerer læbens form og giver mere fylde i udseende

Lip liner med shading : læbekant samt skygger ind på læben som udføres med maskine, teknikken giver mere fylde og farve på læberne, samt et 2 dimensionelt udseende

Full Lip Blushing : full skyggelægning af læber udført med maskine, kan være ensfarvet men også som flertonet

Eyeliner

Vippefortætning : udføres med maskine, små priktryk imellem vippehår langs hele vippekanten og giver et meget naturligt look samt mere dybde i øjnene

Eyeliner : udføres med maskine i vippekanten og over, kan udføres med eller uden vinge

Smokey Eyeliner : udføres med maskine i vippekanten og fader ud i bredere format, kan udføres med eller uden vinge

Priser

Øjne

Læber

Bryn

Maria Donna- Hybrid Brows, Ombre Brows, Powder Brows:

Maria Donna – Micro blading hairstrokes:

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud