Bekæmp uønsket hår - smertefrit!

Permanent hårfjerning

Spar 50% resten af marts

Permanent hårfjerning er en af klinikkens mest booket behandlinger. Derfor sørger vi altid for, at være opdateret på ny viden og udstyr og benytter derfor kun, den nyeste teknologi. Det er naturligt for os, at vi udfører en sikker, tryg og smertefri behandling, der formår at skabe tilfredshed hver eneste gang.

Fjern hår

Hvad er permanent hårfjerning?

Under selve behandlingen opvarmer man hår og hud langsomt til en moderat temperatur på maksimalt 45 grader. Derefter udstødes hårenes protein naturligt. Laseren opfanger pigmentet i hårsækken og dermed dør hårsækken. Den behandlet hårsæk er hermed permanent forsvundet. Under hver hårsæk befinder sig, et antal mellem 8 til 12 yderligere hårsække.
Man skal derfor igennem 8 til 12 behandlinger før man har et permanent resultat.

Nogle hårsække har ikke flere hårsække liggende, og derfor vil man allerede kunne se en markant forskel efter blot 3 behandlinger. Man kan forvente allerede efter 2 til 3 behandlinger at kunne se en kæmpe reducering i sin hårvækst, omkring 50% mindre hårsække end starts udgangspunktet.

En hårsæk bliver udstødt under behandlingen, og derefter skal områdes stadig barberes og gerne skrubbes med en almindelig bodyscrub for at hjælpe kroppens naturlige proces med at udstøde hårsækken fra huden.

Det tager omkring 2 uger fra behandlingen har fundet sted til at hårsækken er blevet udstødt fra hudens overflade, og først der vil man opleve en hårfri periode. Derefter vil der gå yderligere 4 uger før det er muligt at behandle området igen, da der først vil være vokset en af de andre hårsække frem der.

Den typiske behandlings metode lyder derfor således, at der går alt fra 6 til 8 uger imellem behandlingen. Når disse 8-12 behandlinger er afsluttet vil man have opnået sit ønsket resultat om fjernelse af uønsket hårvækst.

Hvordan foregår behandlingen med SHR diode-laser ?

SHR er en forkortelse for ‘ Super Hair Remover’ – denne form for laser, er den nyeste teknologi på marked og har derfor bevist at være den førende metode indenfor permanent hårfjerning imod uønsket hårvækst. I modsætning til IPL kan SHR diode laser foretage behandlingerne på solbrændt og følsom hud. Det er nu også derfor muligt at behandle på alle slags hårtyper og hudtyper – ikke nok med det, så er behandlingen smertefri. Hermed kan man sagtens behandle både i sommerperioden såvel som vinter.

Alle over 18 år og som ikke er gravide eller ammer, har derfor mulighed for at få fjernet uønsket hårvækst.

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Priser

Hovedområde

Overkroppen

Underlivet

Underkroppen

Pakker

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud