Godkendt lgægemiddel

Rynkebehandling / Botox

Proteinstoffet botulinum

Hvad er botox?

Botox® er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffet botulinum toksin type A. Botox bliver sprøjtet ind i musklerne, som herved bliver svækkede. Botulinum toksin bruges til kosmetisk behandling i små doser for midlertidig afslapning af ansigtsmusklerne. Når det gives i små doser, kan det ikke overdoseres. Når ansigtsmusklerne trækkes sammen, dannes der rynker iden løse hud over disse muskler. Ved at svække musklerne reduceres rynkerne. Dette vil udglatte linjer og rynker i ansigtet og give et yngre udseende.

Behandlingen gives på en række præcise og planlagte injektionsområder. Produktet appliceres på ansigtet via ultrafine mikronåle. De er specielt designet til at mindske smerten ved injektion og til at gøre din behandling så behagelig og stressfri som muligt. Vi vil dog give bedøvende creme til patienter, såfremt dette ønskes.

Det er muligt at kombinere behandlingen med botulinum toksin med ikke-permanent filler.

Konsultation

Din konsultation til en BOTOX® behandling bliver udført sammen med et højtuddannet sundhedspersonale med erfaring i at give injektioner. For at sikre at vi opnår de ønskede resultater, vil vi drøfte dine hudproblemer og tidsplanen med dig. Vores konsultationer er uforpligtende og vi bestræber os på at hjælpe dig med at forstå behandlingen, dens virkning og hvordan den forebygger og/eller forbedrer dine fine linjer.

Hvilke områder kan man give Botox?

Priser

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud