Permanent Makeup

Om Permanent Make-Up
Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand og Clinique edens farver er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr fra Clinique eden, specielt udviklet til netop denne type behandling, hvilket sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Hvorfor vælge Permanent Make-Up?
Formålet med disse procedurer kan være mange, men for at nævne et par stykker, så kan det udføres for at forbedre og justere på eventuelle små “skønhedsfejl”, at tilføre det, som er manglende fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid og at give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Make-up.
 
 
3D Permanent Makeup findes i 3 varianter:
Hair stroke Hybrid
Hair stroke Powder
Hair stroke Brow.
 
Det er en eksklusiv 3-dimensionel udførelse af Permanent Makeup, som kræver et ekstra godt og sikkert håndelag og er en ganske usædvanlig teknisk kunnen, der gør, at resultatet bliver så smukt og naturligt som overhovedet muligt.