Filler i huden

Ikke permanent filler

injektion af medicin

Hvad er filler?

Filler i huden indebærer injektion af medicin under huden med en tynd nål, der forbedrer ansigtstræk, buttethed, udjævner linjer, fordybninger eller nedsunkne områder. Filler i huden anvendes til behandling af en række hudproblemer fra manglende fylde til dybe rynker og folder. Det kunne være smil, marionette linjer, linjer ved læberne, mundvige, hage, kinder, hals, halsudskæring og hænder.

Filler i huden kan udglatte, blødgøre, forme og tone huden. Filler genskaber det ungdommelig udseende, styrker dine ansigtstræk og laver dem tydeligere. Vi anvender den bedste filler i varierende tykkelser afhængig af det område, der skal behandles for at opnå de bedst mulige resultater. Vores produkt Juvéderm® fremstilles af biokompatible materialer og er biologisk nedbrydeligt og indeholder hyaluronsyre, der erstatter det naturligt eksisterende stof i huden. Det reparerer beskadiget væv og absorberer vand for at skabe fylde i huden.

Vi har den højeste grad af egenkontrol i branchen, som er over alle anbefalede retningslinjer og krav. Sikkerhed er vores højeste prioritet og vi har en meget grundig uddannelse. Vores klinik har et sikkert medicinsk miljø og din behandling vil kun blive foretaget af en kvalificeret læge eller sygeplejerske.

Konsultation

Din konsultation for behandling med filler bliver udført af en læge eller sygeplejerske for at opnå optimale og naturtro resultater. Du får en grundig konsultation, hvor der drøftes motivation og forventninger. Der tales om hvor mange penge og hvor meget tid du vil investere for at nå dit mål. Du får mulighed for at evaluere din konsultation op til 48 timer før din behandling.

Hvilke områder kan man bruge filler til?

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Priser

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud