Genskab gløden i din hud

Carbon peeling

Hollywood carbon laser peeling

Clinique edens Hollywood Carbon Laser peeling, er både hudforyngende, og genial til hud der trænger til mere glød. Den giver øjeblikkelig friskhed til huden, og renser i dybden. Behandlingen starter med at vores laserbehandler afrenser din hud, herefter påføres din hud Carbon lotion, af den bedste kvalitet på markedet. Carbon masken, skal herefter virke i 15 min. så den trænger godt ind i porerne. Carbon masken har den evne at det suger de affaldsstoffer til sig, der ligger i hudens øverste lag. Du får vat og beskyttelsesbriller over øjenlågene, og selve laserpeelingen begynder. Laserpeelingen tager ca. 0,015 mm lag af huden, og efterlader huden med en fantastisk, levende og ungdommelig glød. Dit ansigt vil shine efter denne behandling. Folk i Hollywood får denne behandling lige før de skal på den røde løber. Behandlingen reducerer de fine rynker i huden, træt og kedelig hud bliver frisk og energisk igen. Det er en fantastisk behandling af acne, især aktive udbrud. Efter behandlinger ligger man en Fibermaske, der giver huden vitaminer og mineraler, denne kan købes til hjemmebrug.
En behandling tager omkring 45 minutter. Behandlingen kan med stor fordel gentages med 2-4 ugers intervaller.

Hvad kan forventes efter hollywood carbon laser peeling

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål & svar

Hollywood Carbon Peeling er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre og hjælper folk med pigmentfejl, akne, rynker, kedelig hud, store porer og hjælper med at mindske tidlige tegn på ældning samt reducere rynker. Behandlingen frisker din hud op på blot 45 minutter. Dette er en ansigtsbehandling som er meget in for de kendte i Hollywood. Heraf navnet.

Hollywood Carbon Peeling føles varmt og en smule stikkende, men absolut ikke smertefuldt. Det efterlader huden frisk, klar og glødende. Når de små kulpartikler rammes af laseren vil du kunne høre nogle kliklyde, som kommer når lyset fra laseren absorberer eller springer kulpartiklerne.

Behandlingen er afslappende, og du kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter din behandling. Dog skal du beskytte din hud, ved at bruge den anbefalede SPF 50+ solcreme ved eventuelle udendørs aktiviteter, dette bliver . Dette er altid en god idé, for at beskytte din ansigtshud mest muligt, og forsinke aldringstegn.
På dagen for din behandling skal du fjerne make-up eller fugtighedscreme. Make-up og solcreme kan anvendes umiddelbart efter behandling.

Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger, du får brug for, men i gennemsnit skal du bruge 4 til 6 behandlinger for at
opnå det ideelle resultat, med alt fra 14 dage til en måneds interval. Ved din første konsultation vil vi rådgive dig om det anbefalede antal behandlinger, der kræves.
Derefter skal man ha behandlinger efter behov.

— Spørgsmål —

Priser

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Er der nogen bivirkninger?

Huden kan se en anelse rød ud efter behandlingen, men det forsvinder normalt inden for et par timer.
Resultater kan forbedres ved minimal udsættelse for sol, brug af solcreme med høj faktor, vi anbefaler P20 med en factor 50. Ikke at ryge og holde stress på et minimum. Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud