Vil du gøre noget for dig selv?

Fedtfrysning

Spar op til 70 % resten af marts

Destruer fedtceller

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning går ud på at man nedkøle et bestemt område – Det behandlet område er et fedtdepot, så fedtcellerne bliver destrueret permanent. Videnskabelige undersøgelser har dokumenteret at, til forskel fra andre celler, er fedtceller følsomme overfor kulde. Når en fedtcelle bliver nedkølet til minusgrader bliver cellevæggen krystalliseret og hertil vil den briste og indholdet flyder derefter ud og havner således i lymferne. Herefter udskilles de over tid, naturligt fra kroppen. Udskillelsesprocessen vare op til et par måneder. Der derfor gå  4 til 6 uger mellem hvert behandlet område med fedtfrysning cryo 360.

Efter en endt behandling med fedtfrysning, tilbyder vi en behandling med shockwave som hjælper fedtcellernes udskilning til lymferne.

Er der nogen bivirkninger med fedtfrysning?

Der er ingen bivirkning ved at få foretaget en fedtfrysning. Fedtfrysning er derudover smertefrit. Man kan godt føle en mindre svien efter behandlingen og der kan godt være et mindre rødt mærke, der hvor håndtaget har siddet. Dette forsvinder normalt efter et par timer. Det behandlet området kan også være følelsesløst i nogle timer.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

Fedtfrysning har en direkte virkning og en periodisk virkning. Men allerede efter en endt behandling med fedtfrysning vil man kunne se et tab af nogle få centimeter. Det endelige resultat vil man først kunne se efter 60 til 90 dage, da udskilningen af fedtcellernes indhold tager tid. Dette er en behandling, som er baseret på at påvirke kroppens egen fedtreducering vi naturlig procedurer.

Hvordan foregår en fedtfrysning?

Først og fremmest gennemgår vi hvilke promlematikker du vil have behandlet, derefter vil vi  tegne på det ønskede område, for at sikre os en præcis og professionel behandling. Derefter får du lagt en anti-fryse-membran på det område, du ønsker behandlet. Denne membran sikrer at du ikke får en forfrysning på huden.

Derefter får du påsat et håndtag på det aftalte område. Maskinen indstilles efter dit individuelle behov, og herefter udfører håndtaget et sug, som suger fedtdepotet ind i håndtaget og nedkølingen starter herefter.

Du ligger herefter og slapper af i 45 minutter. Din behandler, vil tilbyde dig at blive i rummet, hvis dette ønskes. Ellers vil behandleren sørge for at du kan se lidt TV, kigge på din mobil eller slappe af til afslappende musik. Vi tilser dig under behandlingsforløbet.

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Se resultater

Hvilke resultater kan jeg forvente?

1. Hver eneste fedtfrysnings behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-35%. Det behandlet område danner ikke nye fedtceller, så ergo er virkningen permanent.

2. Efter en behandling vil det være muligt at kunne måle en reduktion af omkredsen ved det behandlede område på nogle få centimeter.

3. Vi anbefaler 2-3 behandlinger på hvert område, for at opnå det et ønskede resultat. Efter hver behandling vil det være muligt at se behandlingens endelige resultat efter 60-90 dage.

— Resultater —

Priser

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Hvem kan ikke behandles med fedtfrysning

Er under 18 år ( dette kræver en værge godkendelse)

Er gravid eller ammende

Er allergisk overfor kulde

Ubehandlet sukkersyge ( diabetes )

Har fremmedlegeme i kroppen – f.eks. Pacemaker 

Har eksem, sår eller betændelse på området der skal behandles

Kampagnetilbud

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud