Bekæmp rynker

Micro-needling

Ønsker du en mere naturlig og effektiv måde at bekæmpe ar og rynker? Så skal du læse mere om Micro-needling, denne behandling kan afhjælpe dine hudproblemer nemt og hurtigt.

Foryngelsesbehandlinger

Hvad kan man behandle med micro-needling?

Hvad kan man behandle med micro-needling?

  • Acne Ar / Ar / foredybninger i huden
  • Strækmærker
  • Linjer og dybere rynker
  • Pigment forandringer
  • Generel forebyggelse af ældning i huden

OBS: Man kan ikke behandle aktiv akne.

Hvad er micro-needling?

Micro-needling reducere fx rynker og ar. Ved en micro-needling behandling benytter vi hudens egen naturlige evne til at hele efter en påført skade. Vi benytter en maskine der kører med en masse små fine nåle, som laver mange mikroskopiske skader på huden. Når huden er blevet skadet, reagerer den ved at reparerer på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastin fibre i huden boostes og optimeres, hurtigere end ved en normal skade i huden, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen og elastinfibre forebygger og fjerner rynker og ar i dybden. Nålene går ned i huden og opbygger hudens celler på ny, derfor kan man fjerne fx ar og rynker, da man går ned og fremprovokere en nydannelse af celler i det behandlet område.

Hvis man ønsker en hurtigere effekt kan man ved mange tilfælde kombinere botox og filler, for at optimere fjernelsen af rynker. Det er derfor et godt alternativ at lave et forløb som omfatter en behandling med botox, filler og microneedling.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Hvis man som udgangspunkt har dybe rynker og ar, anbefaler vi 3 – 5 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Det kan dog godt afhænge af problemets omfang. For at opnå det bedste og mest optimale resultat anbefaler vi, at man overholder et intens behandlingsforløb.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med 45 minutter alt i alt. Det kommer an på, hvor stort et område der skal behandles.

CLINIQUE EDEN, TILBYDER GRATIS BEDØVELSE, SÅFREMT DU MØDER OP CA 60 MINUTTER FØR BEHANDLINGEN.

Hvornår skal vi ses?

Book tid hos os til en behandling eller en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi vurdere om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen.

Bestil tid her allerede i dag!

Vil man opleve smerter forbundet med microneedling?

Dette er meget individuelt, nogle mærker intet og andre kan have en følelse af ubehag i huden. Under behandlingen kan nålene få huden til at bløde en lille smule. Efter behandlingen vil huden ofte være lidt varm og rødlig.

— Smerter? —

Priser

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Fantastisk oplevelse

fuldstændig fantastisk oplevelse. Er spændt på resultatet. tak for I dag, kommer igen om 5 uger.
Anja
via Facebook

★★★★★

Klar anbefaling

Man følte sig velkommen lige fra man kom ind af døren. Kan klart anbefales. Behandlingen var perfekt. 5 ⭐️ her fra
Sara
via Facebook

★★★★★

Elsker nye bryn

Jeg elsker min nye bryn. Og det er takket være Maria, som er så dygtig til sit arbejde
Alaa
via Facebook
Google

★★★★★

100% tryg

Tak for jer, i er så imødekommende så jeg føler mig 100% tryg i jeres hænder. Glæder mig til næste behandling! Det blir et godt resultat uden tvivl.
Anja
via Google

★★★★★

Professionelt arbejde

Behageligt og varmt sted og ikke mindst proff arbejde, jeg fik lavet hybrid ombre hairstrokes (øjnbryn) jeg er så glad for dem
Salma
via Google

★★★★★

Mere end perfekt

En mere end perfekt behandling, man er altid i gode hænder og får den bedste behandling. Kan varmt anbefale denne klinik.
Pernille
via Google
Trustpilot

★★★★★

Altid søde og venlige

Michael og Maria er virkelig søde og venlige og man føler sig hurtigt velkommen – altid en fornøjelse at komme hos Clinique Eden
Jonas
via Trustpilot

★★★★★

Super godt arbejde

Har fået lavet bryn hos Maria. Hun er nok den sødeste og nede på jorden og er så super glade for dem, man blir taget godt i mod og føler sig velkommen.
Sanela
via Trustpilot

★★★★★

Flotteste bryn

Har fået lavet de flotteste & Naturlige bryn hos Clinique Eden og er så glad for dem. Fortryder ikke et øjeblik. Derudover får man den bedste service
Carina
via Trustpilot

Kampagnetilbud

Fedtfrysning

Emsculptning

Karsprægninger

Tatoveringsfjernelse
50% rabat

Permanent hårfjerning
50% Rabat

Clinique Eden

KAMPAGNE tilbud