Tatoveringsfjernelse

Har du en tatovering du fortryder ?

Clinique Eden kan nu tilbyde én af de kraftigste og mest effektive PICO - lasere i verden til fjernelse af tatoveringer. 

Samtidig er den skånsom og giver markant færre bivirkninger end ældre lasere. Pico teknologien betyder generelt færre behandlinger på kortere tid.

Meget store og specielle tatoveringer ( farvede etc. ) vurderes individuelt.

Få et afdragsfrit lån til at få dem fjernet.

Vores PICO laser nedbryder blækket i din tatovering billedeligt talt, ikke blot fra kampesten men til støvpartikler, så blækpartiklerne lettere kan bortskaffes af kroppen. Resultatet er færre antal behandlinger og bedre muligheder for at gøre tatoveringen helt usynlig .

Med vores PICO laser behøver der KUN, at gå 4 uger mellem dine behandlinger (og ikke 5-8 uger som med gammeldags tatoveringsfjernelses laserteknologi). Hurtig ophealing, mindre ubehag.  (ca. 5 dage modsat 12-14 dage ved behandling med traditionelle nano Q-Switch lasere).

Clinique Edens PICO Laser arbejder så hurtig, at hastigheden bliver målt i pico sekunder (en trillion-del af et sekund, eller tusind gange hurtigere end traditionelle Q-Switch lasere der måles i nanosekunder). Med Pico teknologien opstår der mindre varme, mindre ubehag og mindre bivirkninger.

Clinique Eden har med vores nye laser, nogle af de bedste resultater i Danmark!

 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Clinique Eden´s PICO Laser er så effektiv, at vi kun skal bruge mellem en tredjedel og halvdelen af det antal behandlinger, man normalt ville bruge med traditionel behandling med Q-Switch-laser. Det betyder, at vi på bare 4-6 behandlinger kan fjerne tatoveringer, som kræver 12-14 behandlinger med Q-Switched lasere.

 

PRISER FRA 300 KR

VI GIVER PRISGARANTI…. FINDER DU DET BILLIGERE ANDRE STEDER MATCHER VI PRISEN

Hvis der skal bruges flere end 8 behandlinger, udføres efterfølgende med 50% rabat.

Modtag et tilbud via mail: (udfyld formularen) - eller giv os et ring med det samme.


    Ja takNej takFå mere info