Lipolaser

Lipo laseren giver omgående og effektiv fedtreducering  som er 100 % smertefrit. Lipo laseren giver gode resultater allerede efter første behandling og behandler områder som: Mave, lår, hage, knæ, ryg, arme etc.

lipolaser

Lipo Laser er en lavt niveau laser energi behandling, hvor en Lipo Laser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt. Derefter vil fed triglycerider flyde ud af de punkteret cellemembraner og ind i det interstitielle rum , hvor de gradvist passere gennem kroppens naturlige metaboliske funktioner hvor de herefter indgår, som en naturlig energikilde for kroppen . Dette er en  fuldstændig naturlig process og har derfor ikke skadelige fysiologiske følgevirkninger, som man ellers kan se ved mere traditionelle former for fedtreducerende behandlinger så som  f.eks fedtsugninger, frysning af fedt og ultralyd.

Behandlingen og processen ændrer ikke de omkringliggende strukturer såsom hud, blodkar og periferene nerver. Det er ikke blot fortætning af fedt, men en omgående og effektiv opdeling af fedtceller , også kendt som lipolyse .

default_lipolazer_003default_lipolazer_002

Hvad sker der under en  Lipo Laser session?

Under en Lipo Laser behandling , vil de otte pads med laserdioderne , blive anbragt over det udvalgte behandlingsområdet og fastgøres på kroppen ( direkte på huden) ved hjælp af elastiske stropper . To små laser sonder bliver placeret  på lymfeknuderne tættest på behandlingsområdet . Når alle pads er på plads, kan klienten lægge komfortable tilbage og slappe af under behandlingen. Den aktive del af behandlingen  tager 20 minutter, men det samlet forløb med klienten tager  45 min. Herefter behandles klienten med 10 min body-shape , ( Se afsnit Body-shape maskine).

Hvilke områder kan behandles ?

Lipo  Laser er specielt designet til at behandle  problemområder:

 • Lår                                                        
 • Hofter                                                 
 • Mave                                                    
 • Knæ                     
 • Ryg                                                        
 • Ankler                
 • Arme                                                   
 • Bryster ( hos mænd )
 • Hage                                                   
 • Læg

 

Denne behandlingsform er derfor  målrettet  for disse specifikke problemområder for fedt reduktion uden traditionel kirurgisk indgreb.

Hvem er en god kandidat til Laser Lipo ?

De fleste mænd og kvinder er gode kandidater til Laser Lipo behandling .

De klientgrupper der ikke må behandles med Lipo Laser er :

 • Gravide
 • Navlebroks patienter 
 • Folk i strålebehandling.
 • Pacemaker patienter.

 I forbindelse med opstart af et behandlingsforløb, vil klienten få udleveret et skema  hvor de beskriver deres helbredstilstand, og erklærer sig fuldstændig sunde og raske. Samt ikke er  i en af de 4 grupper for uegnet til behandling.

 

Hvor mange sessioner har jeg brug for ?

Hvis du vil se maksimale resultater , kan et forløb på mellem 5 – 10 behandlinger anbefales.

Behandlingerne bør ske 1 – 2  gange om ugen med regelmæssige mellemrum, dog max 3 behandlinger over 14 dage for et holdbart resultat

Hvilken type af resultater kan forventes ?

Individuelle resultater vil variere afhængigt af størrelse.
Resultaterne af behandlingen vil blive kraftigt forbedret ud fra af klientens egen personlige engagement  og kostforbedring.
De fleste klienter vil se umiddelbare cm tab allerede efter den første behandling. I Clinique Eden har vi oplevet klienter der har tab fra 6 cm helt op til 11 cm på blot 1 behandling.
Dog garantere Clinique Eden kun et tab på mellem  på 1-4 cm pr behandling .

Er det smertefuldt ? Er der nogen bivirkninger?

Behandlingen er 100 % Smertefri

Du kan opleve en svag opvarmet følelse og / eller let rødmen i løbet af din behandling. Dette vil normalt forsvinde inden for et par timer.
Såfremt man er tatoveret, skal man være obs på at der kan fremkomme små blære på behandlingsområdet, dette aftager dog i løbet af 1 til 4 dage.
Folk med mørk hud, kan få farvede prikker, men disse aftager efter 6 – 24 timer.

Du kan også opleve løsere afføring inden for en dag eller to efter behandlingen . Det er et positivt tegn på den behandling, der arbejder på at fjerne overskydende affald .

Hvordan fungerer en Lipo Laser?

Eden Electronic´s  Lipo Laser udsender lave niveauer af laserenergi  650 NM + – 3 NM ( ca 1,5 cm ),  som skaber et kemisk signal i fedtcellerne og  går ind og nedbryder de lagrede triglycerider ( mættede fedtceller ) til flydende frie fedtsyrer og glycerol  ( sukker),  som herved frigives i cellemembranerne.

Fedtsyreren og glycerol transporteres derefter rundt i kroppen ud  til vævet , herefter bruges de i kroppens naturlige proces, ved hjælp  af stofskiftet , og omdannes herved  til energi for musklerne.
Denne form for fedtreduktion, går altså ind og arbejder med kroppen, og ikke modarbejde eller ændre ved kroppens naturlige opbygning. Vi hjælper naturen på vej, ved vi målrettet går ind ved hjælp af laseren, i de problemområder, der tidligere ville have krævet et kirurgisk indgreb.