Hollywood carbon laser peeling

Clinique Eden´s

HOLLYWOOD CARBON LASER PEELING

Clinique edens Hollywood Carbon Laser peeling, er både hudforyngende, og genial til hud der trænger til mere glød. Den giver øjeblikkelig friskhed til huden, og renser i dybden. Behandlingen starter med at vores laserbehandler afrenser din hud, herefter påføres din hud Carbon lotion, af den bedste kvalitet på markedet. Carbon masken, skal herefter virke i 15 min. så den trænger godt ind i porerne. Carbon masken har den evne at det suger de affaldsstoffer til sig, der ligger i hudens øverste lag. Du får vat og beskyttelsesbriller over øjenlågene, og selve laserpeelingen begynder. Laserpeelingen tager ca. 0,015 mm lag af huden, og efterlader huden med en fantastisk, levende og ungdommelig glød. Dit ansigt vil shine efter denne behandling. Folk i Hollywood får denne behandling lige før de skal på den røde løber. Behandlingen reducerer de fine rynker i huden, træt og kedelig hud bliver frisk og energisk igen. Det er en fantastisk behandling af acne, især aktive udbrud. Efter behandlinger ligger man en Fibermaske, der giver huden vitaminer og mineraler, denne kan købes til hjemmebrug.

En behandling tager omkring 45 minutter. Behandlingen kan med stor fordel gentages med 2-4 ugers intervaller. 

HVAD KAN FORVENTES EFTER HOLLYWOOD CARBON LASER PEELING:

  • Forbedring porestørrelse
  • Forbedring aktiv akne
  • Selve hudfarven bliver klarere
  • Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
  • Collagen stimulation, så din hud bliver bedre til 

at modstå fine rynker

  • En renere og friskere glød
  • Reducerer ”fedtet” hud 
  • Fjerner hudorme
  • Reducere rynker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL & SVAR

HVORDAN KAN HOLLYWOOD CARBON LASER PEELING HJÆLPE MIG?

Hollywood Carbon Peeling er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre og hjælper folk med pigmentfejl, akne, rynker, kedelig hud, store porer og hjælper med at mindske tidlige tegn på ældning samt reducere rynker. Behandlingen frisker din hud op på blot 45 minutter. Dette er en ansigtsbehandling som er meget in for de kendte i Hollywood. Heraf navnet.

HVORDAN FØLES HOLLYWOOD CARBON LASER PEELING?

Hollywood Carbon Peeling føles varmt og en smule stikkende, men absolut ikke smertefuldt. Det efterlader huden frisk, klar og glødende. Når de små kulpartikler rammes af laseren vil du kunne høre nogle kliklyde, som kommer når lyset fra laseren absorberer eller springer kulpartiklerne.

ER DER NOGEN ”DOWNTIME” EFTER HOLLYWOOD CARBON LASER PEELING?

Behandlingen er afslappende, og du kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter din behandling. Dog skal du beskytte din hud, ved at bruge den anbefalede SPF 50+ solcreme ved eventuelle udendørs aktiviteter, dette bliver . Dette er altid en god idé, for at beskytte din ansigtshud mest muligt, og forsinke aldringstegn.

På dagen for din behandling skal du fjerne make-up eller fugtighedscreme. Make-up og solcreme kan anvendes umiddelbart efter behandling.

HVOR MANGE BEHANDLINGER VIL JEG SKULLE HAVE?

Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger, du får brug for, men i gennemsnit skal du bruge 4 til 6 behandlinger for at

opnå det ideelle resultat, med alt fra 14 dage til en måneds interval. Ved din første konsultation vil vi rådgive dig om det anbefalede antal behandlinger, der kræves.

Derefter skal man ha behandlinger efter behov.

ER DER NOGEN BIVIRKNINGER?

Huden kan se en anelse rød ud efter behandlingen, men det forsvinder normalt inden for et par timer.

Resultater kan forbedres ved minimal udsættelse for sol, brug af solcreme med høj faktor, vi anbefaler P20 med en factor 50. Ikke at ryge og holde stress på et minimum. Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

hollywood-carbon-laser-peeling